Ooit wilde zij zelfmoord plegen, nu is zij een rolmodel en een expert!

Door Isabelle Plasmeijer
Dicrecteur & Oprichter ISA Power

Isabelle Plasmeijer interviewt Rain Jensen over zelfbeeld en eigenwaarde, depressie en zelfmoord. Kijk op http://www.isapower.nl/experts-talk-alles-over-eetstoornissen-vanuit-expert-perspectief/

Tijdens een 6 daagse Coach Training in Boca Raton (Amerika) ontmoette ik Rain Jensen, een wonderbaarlijke dame die haar leven lang geworsteld heeft met een laag zelfbeeld.

Rain is geboren met meerdere geboorte afwijkingen, waardoor haar gezicht vreselijk verminkt was. Maar zelfs haar verminkte gezicht en het jarenlange emotioneel en lichamelijk leed wat haar vader haar aandeed en de groepsverkrachting die zij heeft moeten doorstaan hielden haar niet tegen om de de dame te worden die ze wilde zijn.

Ik deel dit verhaal met jou omdat Rain een prachtig voorbeeld is van groei, verandering en ware zelfontplooiing. Rain laat zien waar wij van ISA Power in geloven. Alles is werkelijk mogelijk én ook voor jou, dat begrijp je als je het interview hebt gezien. Bekijk hier het interview wat ik had met deze wonderbaarlijke dame. Het verhaal van een meisje wat haar leven omgooiden en nu een rolmodel is in The United States. Rain is expert op het gebied van zelfregie en zelfleiderschap.

"Een doodswens is niet anders dan een sterke wens naar verandering. Het betekent niet dat je afscheid moet nemen van het leven. Het betekent dat je klaar bent voor een ander en beter leven".

Rain Jensen, ervaringsdeskundigen, bekijk het interview en de documentaire op www.isapower.nl

Ook jij kunt je leven omgooien. Wij willen je daar graag bij helpen. Heb je zin om 2015 te starten met een knal? Kom dan, op 24 januari, naar het (B)EAT IT event. Dit wordt een dag om niet te vergeten; niet alleen wordt het interactief met oefeningen die je onmiddellijk kunt gebruiken om nieuwe krachtige gewoontes in je leven te introduceren die je blijer en creatiever maken, maar ook een dag dat jou meer in staat stelt jouw doelen te bereiken met de geleerde technieken! 

Je kunt je nog inschrijven voor het (B)EAT IT event op 24 januari in het JIJ Huis in Rotterdam. Je kunt het jaar niet beter beginnen dan met dit event!

Liefs,

Isabelle Plasmeijer

 


P.p.s: Heb je het zelfhulpboek of het werkboek voor ouders en bondgenoten al besteld? Hierin lees jij en/of naasten en betrokkenen hoe ze het beste om kunnen gaan met (jou) iemand met een eetstoornis?